Forum

I denna Twitters och facebooks tidsålder finns det ungefär hur många möjligheter som helst att uttrycka sig i text, bild och ljud. Det kan förefalla vara helt överflödigt att bidra med ytterligare en möjlighet. Men möjligheten är s a s inbyggd från början, så vi öppnar kranarna för att yttra sig.

Vid eventuella tecken på missbruk så täpps denna möjlighet omedelbart till, bäva!

3 kommentarer till Forum

 1. Lasse Jangö skriver:

  Bra jobbat Anders. En modern hemsida att jobba på. Vi kan säkert fylla den med roliga bilder och trevliga historier… Vi ses, Lasse.

 2. pål winkrantz skriver:

  Hej,
  Jag och säkert tusentals andra kommer ofta av misstag in på er sida då man tänker lyssna på musik på jango.com, ni sitter säkert på en liten guldgruva, sälj reklamplatser eller sälj webadressen om ni vill tjäna en hacka. Ni kan ju alltid flytta innehållet till tillexembel familjen jango.se eller något liknande sedan.

  • admin skriver:

   Jo, liksom att det har slagit mig att att likheten med den där Star Wars-figuren Jango Fett gör att vi skulle kunna tjäna storkovan…

   Skämt åsido så ligger det ganska stabilt kring 150 träffar/dygn, så det är väl en bit kvar till den riktiga kioskvältaren som spammar ihjäl Surftown 😉

   Men visst, vill någon lägga nåra millar så kan vi sälja domänen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *